הילדים שלי מתים על קורנפלקס וגרנולה, בעיקר לארוחת בוקר. אני משתדלת לתת להם רק את הסוגים הבריאים, ללא הסוכר. השבוע התנסינו בגרנולה טעימה במיוחד ובריאה במיוחד: בטעמי תות ואוכמניות, ופירות ושקדים של חברת Nature’s Path האמריקאית. בבוקר אחד חיסלנו את כל השקית.
אז וידאנו שזה טעים. למה בריא?
הסדרה מבוססת על שיבולת שועל בתוספת פירות מיובשים ושקדים, מגידול אורגני, מיובשים בהקפאה, שאינם מהונדסים גנטית ונטולי כימיקלים מלאכותיים כצבעי מאכל ותוספי טעם וריח, חומרים משמרים או שאריות הדברה כימיים.
הגרנולה ללא גלוטן וחיטה של Nature’s Path, מכילה 16 דגנים מלאים במנה (30 גרם) דלה בנתרן, עשירה בסיבים תזונתיים, באשלגן, נטולת שומן טרנס ומכילה כ 140 קלוריות למנה.
החזון של חברת "Nature’s Path" המתמחה בדגני בוקר, גרנולות ומוצרים אורגניים נוספים, מבוסס על החקלאות האורגנית, המכבדת את מחזוריות הטבע מבלי לפגוע באדמה ולהתיש את כוחה, תוך תמיכה בסביבה ובחי. כביטוי לתפיסת עולמה, תורמת החברה אחוז ממכירותיה לשימור חיות הבר וסביבת חייהן.
סיפרתי לילדים על הערכים היפים שמאחורי הגרנולה שהם אוכלים, ובוביק שאל למה אנחנו לא אוכלים את זה כל הזמן..
את גרנולות "תות ואוכמניות" ו-"פירות ושקדים" ללא גלוטן וחיטה של חברת "Nature’s Path" ניתן לרכוש כשאר מוצרי המותג ברשתות ובתי הטבע, ברשת שופרסל עם מחלקות GREEN וסופרים נבחרים, במחיר של כ- 34.90 ש"ח ל- 312 גרם.
לערך תזונתי של הגרנולה לחצו כאן. ניתן לצרוך כארוחת בוקר מזינה עם מיץ פירות, יוגורט או חלב. כארוחת ביניים, מקור לאנרגיה לפני אימון או אפילו "על יבש" כחטיף מזין ובריא.
לא ניתן להגיב